Quantcast
12.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚατάλυμαArchitecture DesignΠωλείται η κατοικία του Μαρκ Γουόλμπεργκ, έναντι 87,5 εκατομμυρίων

Πωλείται η κατοικία του Μαρκ Γουόλμπεργκ, έναντι 87,5 εκατομμυρίων

- Advertisment -spot_imgspot_img

Ο διάσημος ηθοποιός Μαρκ Γουόλμπεργκ πουλάει το τεράστιο αρχοντικό του στο Beverly Park, την πολυτελή περιφραγμένη κοινότητα στο Λος Άντζελες, έναντι 87,5 εκατ. δολαρίων.

Εάν επιτευχθεί η πώληση στην τιμή που αναφέραμε, θα είναι το δεύτερο πιο ακριβό ακίνητο στην Νότια Καλιφόρνια για φέτος, δεδομένου ότι τα ηνία κρατάει το The One, το οποίο δημοπρατήθηκε για 141 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο.

Ο Γουόλμπεργκ αγόρασε το ακίνητο για 8,25 εκατομμύρια δολάρια το 2009 και ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Λάντρι την κατασκευή της έπαυλης, η οποία ολοκληρώθηκε 5 χρόνια μετά. Καταλαμβάνει πάνω από 2.800 τετραγωνικά μέτρα και είναι το έβδομο μεγαλύτερο σπίτι που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά στην κομητεία του Λος Άντζελες. Είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο 24 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 20 μπάνια, κινηματογράφο, κελάρι κρασιών, πολλά μπαρ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, διώροφη βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση, γυμναστήριο και πολλά άλλα.

Στους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας υπάρχουν πανέμορφοι κήποι με γκαζόν, ένα ιδιωτικό πάρκο για skate, γήπεδο γκολφ πέντε οπών, γήπεδο τένις, τεράστια πισίνα με σπηλιά, γήπεδο μπάσκετ με το λογότυπο των Μπόστον Σέλτικς και ένας ξενώνας.

Εκτός από τον Γουόλμπεργκ, στην κοινότητα διαθέτουν σπίτια και άλλοι celebrities, όπως ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Ροντ Στιούαρτ.

Ακολούθησε το mensdaily.gr σε facebook instagram

- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisment -spot_img

Δημοφιλή

Recent Comments