Quantcast
23.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήCars & BikeΜηχανέςΈνα "adventure" scooter από την Peugeot

Ένα “adventure” scooter από την Peugeot

- Advertisment -spot_imgspot_img

Η αγορά των πάσης φύσεως “σκούτερ περιπέτειας” διαρκώς αυγατίζει, καθώς οι κατασκευαστές πατούν στο θεμέλιο που ονομάζεται Honda X-ADV για να προσφέρουν εναλλακτικές που ξεκινούν ακόμη και από τους μικρούς κυβισμούς.

Ειδικά φέτος η σοδειά του 2022 μας έφερε προτάσεις όπως τα Aprilia SR GT, Dymoto Mista 125/150, Honda ADV350, KYMCO DT-X360 και SYM HUSKYADV 150, σηματοδοτώντας την επέκταση της κατηγορίας προς τα κάτω με σκούτερ που δεν είναι απαραιτήτως υπερεξοπλισμένα όπως το X-ADV, μπορούν όμως να αντιμετωπίσουν ανώμαλο έδαφος καλύτερα από κάθε άλλο ασφάλτινο συνάδελφό τους.

peugeot adventure scooter

Η πρόταση της Peugeot βασίζεται στον μονοκύλινδρο κινητήρα Power Motion 400i, τη μονάδα των 399 cc που αποδίδει 35.6 hp και 3.9 kgm και η οποία μας είναι γνωστή από το τρίροδο Metropolis 400 και παλιότερα από το Satelis 400.

Στο σχέδιο βλέπουμε ένα σκούτερ στη λογική των ADV350 και DT-X360, με δίδυμους δίσκους και ακτινικές δαγκάνες μπροστά, τροχούς με ακτίνες που δένουν στην άκρη της ζάντας για να δέχονται tubeless λάστιχα, βαρβάτη προστατευτική ποδιά και μεγάλο μπροστινό τροχό, πιθανότατα γύρω στις 15 ίντσες (κρίνοντας οπτικά).

Άλλα στοιχεία δεν έχουμε ως τώρα, πάντως φαίνεται πως το εικονιζόμενο σκούτερ μπορεί να βρεθεί γρήγορα στην αγορά καθώς φαίνεται να απεικονίζεται ένα αρκετά ολοκληρωμένο μοντέλο και όχι απλά ένα φιλόδοξο σχέδιο.

Ακολούθησε το mensdaily.gr σε facebook instagram

- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisment -spot_img

Δημοφιλή

Recent Comments