Quantcast
12.8 C
Thessaloniki
Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαGadgetsΟι καλύτερες security κάμερες εσωτερικού χώρου, του 2020

Οι καλύτερες security κάμερες εσωτερικού χώρου, του 2020

- Advertisment -spot_imgspot_img

Λείπεις αρκετά από το σπίτι; Ανακάλυψε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες οι κάμερες εσωτερικού χώρου – φύλακες.

Υπάρχουν πολλές κάμερες στην αγορά σήμερα, ειδικά αν λάβεις υπόψιν και έξυπνα κουδούνια, κάμερες εξωτερικών χώρων, ακόμα και αναγνώριση προσώπου. Οι κάμερες εσωτερικού χώρου είναι τα μάτια σου, όταν λείπεις από το σπίτι. Κρατάν ασφαλή τα προσωπικά σου αντικείμενα, είτε απλά παρακολουθούν το “ζημιάρικο” κατοικίδιο σου.

Οι τιμές κυμαίνονται από 20€ και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τριψήφια νούμερα, προσφέροντας ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Παρακάτω θα βρεις ένα μίνι οδηγό για κάμερες εσωτερικού χώρου.

Wyze Cam

wyze cam

Ας ξεκινήσουμε με την οικονομική Wyze Cam που βρίσκεται κοντά στα 20€. Σε μια θάλασσα από δαπανηρές κάμερες ασφαλείας, η Wyze Cam προσφέρει μια δολοφονική αξία. Συνδυάστε το με την απλή εφαρμογή Wyze, την εύκολη εγκατάσταση και τη σταθερή απόδοση – και έχετε μια εξαιρετική εσωτερική κάμερα ασφαλείας στο σπίτι.

Αυτό που ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο αυτήν την κάμερα ασφαλείας είναι η δωρεάν αποθήκευση cloud δύο εβδομάδων και η ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας microSD για τοπική αποθήκευση. Η microSD δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο, αλλά αυτό είναι στάνταρ για τις περισσότερες κάμερες. Αυτή η έξυπνη κάμερα υποστηρίζει φωνητικές εντολές Alexa και Google Assistant και διαθέτει λειτουργία ζώνης ανίχνευσης κίνησης.

Διαβάστε περισσότερα από στο CNET.

Netatmo Smart Indoor Camera

κάμερες εσωτερικού χώρου

Η έξυπνη κάμερα εσωτερικού χώρου Netatmo, που παλαιότερα ονομαζόταν Netatmo Welcome, είναι μία από τις λίγες κάμερες ασφαλείας εσωτερικού χώρου που λειτουργεί με το HomeKit Secure Video. Το HomeKit Secure Video είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί με την εφαρμογή Home μόνο για iOS. Προσφέρει 10 ημέρες δωρεάν ιστορικού βίντεο βάσει συμβάντων, αποθηκευμένο στο iCloud.

Λίγες εταιρείες καμερών ασφαλείας προσφέρουν πλέον δωρεάν χώρο αποθήκευσης cloud (ahem, Arlo) – και ακόμη λιγότερες προσφέρουν 10 πλήρεις ημέρες δωρεάν αποθήκευσης cloud. Το Wyze αποτελεί εξαίρεση με τις δύο εβδομάδες δωρεάν αποθήκευσης αυτής της εσωτερικής κάμερας ασφαλείας. Η Έξυπνη Εσωτερική Κάμερα από την Netatmo έχει ζωντανή ροή 1080p HD, οπτικό πεδίο 130 μοιρών, νυχτερινή όραση και τοπική αποθήκευση με μια κάρτα microSD.

Αυτή η κάμερα ασφαλείας διαθέτει επίσης δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου. Εκτός από την εργασία με το HomeKit, η Smart Indoor Camera υποστηρίζει επίσης φωνητικές εντολές Alexa και Google Assistant. Θα την βρείτε online στην Amazon κοντά στα 200€.

Nest Cam IQ Indoor

κάμερες εσωτερικού χώρου

Στα 299€, η Nest Cam IQ Indoor είναι σίγουρα ακριβή για μια κάμερα ασφαλείας. Είναι όμως σχεδιασμένη με υψηλές προδιαγραφές και μεγάλη γοητεία. Πρώτον, διαθέτει ζωντανή ροή 1080p HD, ειδοποιήσεις ατόμων και αισθητήρα εικόνας 4K.

Αυτός ο αισθητήρας επιτρέπει μια λειτουργία που ονομάζεται “Supersight” που μεγεθύνει ένα άτομο και τα παρακολουθεί μέσα στο οπτικό πεδίο της κάμερας. Εάν πληρώσετε για μια συνδρομή Nest Aware, η οποία ξεκινά από 5 $ ανά μήνα, θα έχετε πρόσβαση στη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου. Με την αναγνώριση προσώπου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων φίλων και οικογένειας στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, να λάβετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις όταν η κάμερα αναγνωρίζει το “Τάκη” ή τη “Κούλα”.

Η Nest Cam IQ Indoor διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχείο Google Assistant για γενικές ή έξυπνες εντολές φωνητικών εντολών.

- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisment -spot_img

Δημοφιλή

Recent Comments