Quantcast
19.2 C
Thessaloniki
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήStyleGroomingΤα καλύτερα ηλεκτρικά shaver δεν αφήνουν ερεθισμούς και στίγματα

Τα καλύτερα ηλεκτρικά shaver δεν αφήνουν ερεθισμούς και στίγματα

- Advertisment -spot_imgspot_img

Ακόμα και τα καλύτερα ηλεκτρικά shaver είναι υποτιμημένα και δεν χρησιμοποιούνται από το μεγαλύτερο κομμάτι της “κοινότητας του ξυρίσματος“. Αλλά όσοι βασίζονται σε αυτά, γνωρίζουν ότι μπορούν να σου προσφέρουν ένα σχεδόν λείο πρόσωπο χωρίς ερεθισμούς. Αυτό συμβαίνει , διότι σε ξυρίζουν όσο πιο κοντά στο δέρμα χωρίς να καταστρέφουν την επιφάνεια. Το προτιμούν πολλοί με ευαίσθητη επιδερμίδα που θέλουν ξυρίζονται τακτικά.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Μπορείς να διαλέξεις shaver που να ξυρίζει σε βρεγμένη επιδερμίδα, είτε σε στεγνή, με κρέμα ξυρίσματος, είτε και χωρίς αυτή. Μερικά shaver είναι ελαφριά και αντέχουν αρκετά με μία φόρτιση και τα καθιστούν ιδανικά για μικρές αποδράσεις το σαββατοκύριακο. Έχουν κεφαλές αλουμινίου για αντιμικροβιακό καθάρισμα, και υπάρχουν άλλα με δικό τους μηχανισμό καθαρίσματος για την σωστή διατήρηση της μηχανής.

Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι σου καθαρίζουν το πρόσωπο πολύ γρήγορα. Τα καλύτερα μπορούν να καθαρίσουν το πρόσωπο τόσο κοντά στο δέρμα, που δεν φαίνεται κάτι με γυμνό μάτι. Επίσης, είναι πολύ ανώτερο το ξύρισμα από ένα απλό beard trimmer.

Παρακάτω ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα κορυφαία shaver στον κόσμο:

Ακολούθησε το mensdaily.gr σε facebook instagram

- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisment -spot_img

Δημοφιλή

Recent Comments