Quantcast
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚατάλυμαTravelΔισεκατομμυριούχος προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για το φεγγάρι

Δισεκατομμυριούχος προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για το φεγγάρι

- Advertisment -spot_imgspot_img

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει να καλύψει τις κενές θέσεις για την αποστολή στο φεγγάρι με τον SpaceX πύραυλο του!

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας Yusaku Maezawa ξεκίνησε μια διεθνή αναζήτηση οκτώ ατόμων για να συμμετάσχουν μαζί του στο προγραμματισμένο ταξίδι γύρω από το φεγγάρι, το οποίο ο Elon Musk ελπίζει να ολοκληρώσει το 2023. Ο Maezawa, 45 ετών, ανακοίνωσε την αναζήτηση στο λογαριασμό του στο Twitter την Τρίτη. Η ανακοίνωση ήταν σύντομη χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αλλά είχε προηγουμένως δηλώσει την αποστολή του “DearMoon” ως ταξίδι που θα περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες.

Δείτε Επίσης: Διαστημικό ξενοδοχείο έως το 2024

Ο Maezawa επίσης είπε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να οριστεί ο όρος του καλλιτέχνη, οπότε θέλει να ανοίξει τα κριτήριά του σε ένα πιο «διαφορετικό κοινό» δυνητικών επιβατών. «Ίσως κάθε άτομο που κάνει κάτι δημιουργικό θα μπορούσε να ονομαστεί καλλιτέχνης», είπε. “Αν δείτε τον εαυτό σας ως καλλιτέχνη, τότε είστε καλλιτέχνης.”

Λέει ότι θα εξετάσει υποψηφίους για την αποστολή από οπουδήποτε στον κόσμο, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να πληρούν δύο κριτήρια:

  1. Πηγαίνοντας στο διάστημα, πρέπει να αντέχετε την πίεση σε όποια δραστηριότητα κι αν συμμετέχετε.
  2. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να υποστηρίξετε άλλα μέλη του πληρώματος που μοιράζονται «παρόμοιες φιλοδοξίες».

Ο Maezawa λέει ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα για το ταξίδι, οπότε προσφέρει ουσιαστικά ένα «δωρεάν εισιτήριο για το φεγγάρι». Ο Musk έδειξε επίσης τον ενθουσιασμό του για το ταξίδι. «Θα περάσουμε από το φεγγάρι», είπε. «Περιμένουμε ότι η αποστολή θα πάει πιο μακριά από ό, τι ο άνθρωπος έχει πάει ποτέ από τον πλανήτη Γη».

Ακολούθησε το mensdaily.gr σε facebook instagram

- Advertisment -spot_imgspot_img
- Advertisment -spot_img

Δημοφιλή

Recent Comments